En fint murad vägg

Hallå, hallå! Känn dig välkomnad till ett nytt inlägg här på min blogg, idag är tanken att jag ska skriva ett rekommendationsinlägg till er. Det ska handla om företaget Murbruket i Karlstad AB, av dem och deras murare i Karlstad har jag och min familj fått riktigt bra hjälp här hemma.

Jag och min man har alltid älskat att ha mycket karaktär i vårt hem, därför har vi ibland valt en del annorlunda val med inredningen. Den här gången ville vi få mer karaktär här hemma genom att mura en vägg och ett valv mellan köket och vardagsrummet, det skulle bli en avskiljande vägg samtidigt som det blev ett annorlunda sätt att bygga en vägg. Med tegelstenar byggde deras murare i Karlstad upp en snygg rödaktig vägg som i slutändan passade helt perfekt hemma i vårt hem. Resultatet blev mycket bättre än vad vi hade tänkt oss och vi är helt kära i vår nya vägg. De kunde åstadkomma det främst tack vare deras erfarenhet och kunskap, de jobbade dessutom på snabbt och noggrant för att vi så snabbt som möjligt skulle få ett fint resultat. Under hela tiden vi hade kontakt med dem bemötte de oss med en trevlig ton och ett leende på läpparna, vilket gjorde att hela upplevelsen blev så mycket bättre. Tanken om att det inte skulle bli bra slog oss aldrig, utan vi litade på dem under hela arbetes gång, det var inga bekymmer. Ifall ni skulle vilja se resultatet kan ni kolla mina två senaste inlägg, där har jag lagt ut ett par bilder på hur väggen ser ut. För att avsluta det här inlägget och den här arbetsveckan vill jag göra två saker, den första är att rekommendera det här företaget och deras murare i Karlstad till er om ni behöver hjälp inom murning. Den andra saken jag vill göra är att önska er alla en riktigt trevlig helg!