Snickare bygger oss en carport

Hejsan på er alla goa och glada

Denna veckan kommer en snickare till oss och påbörjar våran nya carport. Vi ska bygga en i anslutning till huset och så man kan gå in därifrån under tak. När vi skulle hitta en lämplig snickare som tar uppdrag här i Linköping så hittade vi ganska snabbt en som vi kände förtroende för och valde att boka in för uppdraget. Han kommer på onsdag och påbörjar jobbet och det ska bli himla skönt att få i ordning på detta som vi ju tänkt på ganska länge.

Det ska bli väldigt skönt att kunna gå mellan bilen och huset utan att bli blöt när det regnar och även att bilen inte behöver skottas fram ur en massa snö under vintern. Förutom att vi ska bygga en carport, eller ja okej en snickare ska göra det, så ska vi inte lägga så mycket tid på huset i sommar utan mer på att vara med familjen. Min mans föräldrar har båt så den ska vi åka med ut på och det lär nog blir fler än en gång. Sen ska vi ta med barnen på en naturutflykt där vi tänkt vandra och tälta. Det blir ju inte att man går så långt men kan bli mysigt ändå och så ska vi paddla kanot också.

Eftersom vi mestadels kommer hålla oss hemma och kring Linköping så får man ju kika på olika utflykter och äventyr man kan hitta på här. Barnen har fått vara med och önska och tillsammans känns det som att vi har en ganska bra plan med olika aktiviteter men också vissa dagar där vi inte planerat någonting utan bara ska se vad vi känner för. Hoppas ni har en riktigt fin dag och jag önskar er en härlig sommar!