Att ta porträttbilder

Att ta porträttbilder går visserligen ganska enkelt att göra på egen hand men vill man ha dem riktigt snyggt tagna och riktigt ordentligt också så gör man istället rätt i att se till att gå till en riktigt duktig fotograf, som Cina Stenson i Uppsala. Att gå och få hjälp med att ta sitt porträtt i Uppsala är någonting som jag har funderat på att göra ett bra tag nu. Tror faktiskt att det kan bli riktigt bra. Hoppas på att det ska kunna bli så som jag vill ha det också, sen kan man aldrig veta hur bilderna blir. Men jag har kollat referensbilder och det känns som att Fotograf Cina Stenson är ett säkert alternativ och att han verkligen kan sin sak. Verkar som att han tar bilder som verkligen framhäver det bästa hos alla sina klienter. Så det är verkligen det jag hoppas på att kunna uppnå.

Att ta ett eller kanske flera porträtt för att sätta upp dem hemma kommer jag nog faktiskt göra. Ska dock inte skriva ut dem som sådana där jättestora tavlor, för riktigt så självgod är jag inte, utan då får det nog bli lite mindre fotografier också. Så kommer med största sannolikhet bli så att jag ser till att göra det snarare än någonting annat för att det nog inte blir så värst mycket annat som blir lidande istället.